Contact

Web: www.gsolution.ro
E-mail: office@gsolution.ro
Telefon: 0752 165 562
Adresa: Str Fetesti, nr. 5, Sector 3, Bucuresti

Global Personal Solution
Compania noastra va pune la dispozitie un pachet complet de servicii pentru resurse umane, protectia muncii, prevenirea si stingerea incendiilor si supravegherea tehnica a instalatiilor si echipamentelor din domeniul ISCIR.

Parteneri Global Personal Solution

 • Ziva Romania
  Magazin online de produse naturiste.
 • Energo Edil Product
  S.C. ENERGO EDIL PRODUCT S.R.L. este specializata in proiectarea, confectionarea si montarea de usi, ferestre, pereti cortina, luminatoare din aluminiu si PVC, placari cu alumiuniu compozit tip Bond, placari ceramice tip Creaton, placari lemn tip Prodema, usi din sticla, usi si porti automate, rulouri din aluminium si PVC, plase impotriva insectelor pentru domeniul constructiilor, avand la dispozitie un personal format din 20 de specialisti cu experienta de peste 10 ani in domeniu si un atelier modern, dotat cu utilaje performante.
 • S.C. Space Click SRL
  Companie specializata in comert cu amanuntul de echipamente auto, termice si de climatizare.
 • S.C. A.D Schele SRL
  Cu o vechime de 30 de ani pe piata internationala a constructiilor, A.D.SCHELE S.R.L. va prezinta acum solutii tehnice pentru a lucra mai usor, mai rapid si, deasemenea, pentru a economisi bani.
 • Clinica medicala Loxan
  Clinica Loxan Magnus Medical, infiintata in 2005, se bucura de o experienta vasta in ceea ce priveste serviciile medicale, adresandu-se atat persoanelor fizice cat si juridice. Serviciile medicale oferite de Loxan Magnus Medical se bazeaza pe profesionalism, promptitudine si respect fata de angajat si angajator. Astfel am reusit sa castigam increderea a numeroase firme din toate domeniile de activitate, care au devenit clientii nostrii fideli.
 • Elite Dental Care
  Elite Dental Care si iti vom pune zambetul pe buze !
 • Mondo Holding Concept
  Locurile de joaca pentru copii au evoluat fantastic in ultima perioada, atingand standarde foarte ridicate de siguranta. Absolut toate echipamentele de joaca propuse de MONDOPLAY sunt conforme cu normele EN 1177, fiind de asemenea certificate TUV, cel mai inalt standard de calitate si siguranta din Europa. Garantia acordata echipamentelor variaza de la 5 ani la 10 ani, in functie de producator.